Miért szeretik vendégeink
Leonardo Asztrológiai Laboratóriumát?

A laboratóriumban vendégeink saját születési horoszkópjukat elemezhetik. Az elemzés tulajdonságokat, személyiségjegyeket sorol fel. Mindenki szívesen fontolgatja, hogy ezek igazak-e rá, vagy sem.
Tapasztalataink szerint a vendégek zöme egyetért az elemzésbõl kibontakozó jellemábrázolással, és ez sikerélményt, örömet okoz számukra. Sokaknak még nagyobb örömet okoz, hogy „megfejthetik” párjukat, gyereküket, hiszen a vendégeknek szeretteik horoszkópjának elemzésére is lehetõsége van.

Hogyan zajlik a játék?

  1. A teremben elhelyezzük az asztrológiai automatákat, azaz 5 db nagy méretû, fából készült, kézzel festett szerkezetet, valamint egy asztalkát a mester számára.
  2. A mester számítógéppel egyetlen perc alatt kiszámolja
    a születési horoszkópot, majd kinyomtat róla egy ábrát, és átadja a vendégnek.
    Ez az ábra azt mutatja, hogy a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz és a többi bolygó melyik jegyben ( bika, ikrek, szûz, mérleg stb.) állt a születés pillanatában. Ez mindenkinél máshogy alakul.
  3. A vendég a kapott ábra alapján, egy elforgatható nyíllal beállítja az automatákon saját bolygóállásait és elolvassa a hozzá tartozó értelmezéseket, mely egy kis szövegablakban jelenik meg. Mindezt teljesen kötetlenül; a laboratóriumot a vendég bármikor elhagyhatja, és bármikor visszatérhet. Így a játék az egyéb rendezvényprogramokhoz könnyen igazítható.
    Az automaták használata nagyon egyszerû, de egy játékmester rendelkezésére áll azoknak, akik segítséget igényelnek.

Mennyiben más ez, mint egy asztrológussal folytatott konzultáció?

Ez egy játék, mely közös szórakozássá is válhat, szemben a négyszemközti személyes konzultációval, mely a vendéget „kivonja” a társaságból.
Egy asztrológus elméletileg sokkal bõvebb és precízebb elemzést tud adni, de egy rendezvényen a rendelkezésére álló rövid idõ miatt az õ lehetõségei sem tágabbak ahhoz képest, amit a laboratórium tud nyújtani.
Az asztrológussal folytatott beszélgetés személyesebb, viszont a laboratórium elõnye, hogy a vendég saját tempójában tudja befogadni az információkat, esetleg le is jegyzetelheti. Galéria!

Mennyibe kerül Leonardo Asztrológiai Laboratóriuma és hogyan rendelheted meg?

Leonardo Asztrológiai Laboratóriumának ára 111.000 - 150.000 Ft + ÁFA között mozog a játék idõtartamától, helyszínétõl és a vendégek számától függõen. A program árán felül az útiköltséggel is kell számolni.
Ha felhívsz telefonon, azonnal személyre szabott árat tudunk mondani: Söregi Zsuzsanna +36 (70) 701-2089
Kattints ide
a megrendeléssel kapcsolatos bõvebb információért! További kérdéseid vannak, melyre nem találtál
választ?