Mi történik a Kódexfestõ Mûhelyben?

A hangulatosan berendezett Kódexfestõ Mûhelybe látogató vendégek két mesterrel és két szolgáló leánnyal találják magukat szemben.
A szolgáló leányok segítségével a korabeli ruhák között válogatva minden hölgy és úr – és természetesen az aprónép is -megtalálja a rá illõ darabot, melyet nyomban fel is ölt.
Ezután modellt állnak a „gyors kezû” miniatúra festõknek, akik lefotózzák õket, majd Mátyás király méltán híres Corvináinak egyik lapjává varázsolják a fotót.
A kódexlapot a vendég pár perccel a fotózás után már kézhez is kapja.

GREEN BOX TECHNIKA

A filmes trükk-mesterek által kidolgozott GREEN BOX technika manapság már mindenki számára elérhetõ.
A technika lényege, hogy a jelmezes vendéget egy egyszínû kék vagy zöld háttér elõtt fényképezzük le, majd egy képszerkesztõ program segítségével a modell képét egy tetszõleges háttér elé illesztjük be, és nyomtatjuk ki.
Így kerülhet bárki egy skóciai várkastély ablakába, egy híres filmcsillag karjaiba, vagy éppen egy csata kellõs közepébe, mindössze pár perc alatt.

Mennyibe kerül a Kódexfestõ Mûhely és
hogyan rendelheted meg?


A Kódexfestõ Mûhelynek van egy alap költsége, mely a kitelepülés, a fotósok, az öltöztetõk és a ruhák díját tartalmazza.
Ez idõtartamtól, a vendégek számától és helyszíntol függõen 140.000 - 340.000Ft + ÁFA között mozoghat.
Ehhez jön még az anyagköltség, mely képenként 420 Ft + ÁFA
A költségeket csökkenteni lehet azáltal, hogy a lefotózott vendégek fizetik az anyagköltséget, errõl a helyszínen nyugtát kapnak.
A megrendelõ csupán az alap díjat és az útiköltséget állja, errõl kötünk megállapodást.
Ha felhívsz telefonon, azonnal személyre szabott árat tudunk mondani.
Kattints ide a megrendeléssel kapcsolatos bõvebb információért!

További kérdéseid vannak, melyre nem találtál választ?
Hívj fel, vagy írj levelet!


Söregi Zsuzsanna +36 (70) 701-2089

     
         
 
Corvina lap   Corvina lap   GREEN BOX TECHNIKA   A gyorskezû kódexfestõmester modelljei   A gyorskezû kódexfestõmester modelljei   A gyorskezû kódexfestõmester modelljei   A gyorskezû kódexfestõmester modelljei