A csapatépítõ játék nyújtja talán a legteljesebb szórakozást és élményt. Néha hónapokig is beszédtémával látja el a résztvevõket, egy-egy nagy poén, teljesítmény pedig a társaság legendájává válva évekig emlékezetes marad. s

De: a csapatépítõ játék csak akkor lesz sikeres, ha a résztvevõk nyitottak, szinte valamennyien aktívak (de legalábbis hajlandók játszani) és fegyelmezettek.
Ezért csapatépítõ játékot csak olyan társaságnak ajánlj, amelyet jól ismersz.

Milyen játékaink vannak?

A mi specialitásunk a kosztümös játék, legyen szó történelmi korszakok megidézésérõl, vagy kedvelt kosztümös témákról (pl. regényalakok, kalózok, boszorkányok, stb.)
Kétféle játékmenet lehetséges:
1. A csapatok egy színpadi show-mûsorhoz hasonló vetélkedõben mérik össze tudásukat.
2. A csapatoknak egy-egy állomást, helyszínt kell felkeresni, és ott végrehajtani a feladatokat. ( Akár egy szállodán belül, akár egy egész városban)

A KÖZÉPKORI KASZINÓ egy kis keretjátékkal kiegészítve szintén játszható csapatjáték jelleggel.
Csapatépítõjátékokat elõre nem lehet kitalálni, ez minden esetben egy egyedi produkció, melyet a résztvevõk létszáma, az idõtartam és a helyszín erõteljesen meghatároz.
Ezért kész ajánlataink nincsenek, viszont szívesen küldünk anyagokat néhány az elmúlt években megvalósult programunkról.
A referencia küldését kérheted telefonon +36 (70) 701-2089, vagy levélben vagy csak kattints ide!

Ha megvan, hogy hol mikor és kinek, de nincsen ötlet
vagy ötlet is van, de nincs, aki lebonyolítsa,

hívj minket!

Miben vagyunk mi jók??

Bár rendkívül kreatívak vagyunk a szórakoztató, vagy akár egy-egy konkrét célt szolgáló feladatok, feladványok kieszelésében, erre sok más konkurensünk is képes.

Amit már csak kevés cég tud nyújtani (minket is beleértve), az a részletekig menõ igényesség.

És amit csak tõlünk kaphatsz meg, az a történelmi korok alapos ismerete (eredeti végzettségem történész-régész), ezáltal a játékok megtöltése tartalommal, hasznos, érdekes információkkal.
A dolgok nálunk nem „hasonlítanak”, hanem „azok”. Ezáltal nem csak illúziót keltünk, hanem valóban elvarázsoljuk játékosainkat az adott korba, környezetbe.

További kérdéseid vannak, melyre nem találtál választ?
Hívj fel, vagy írj levelet!

Sõregi Zsuzsanna +36 (70) 701-2089